NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Istoria Joomla

Ce este Joomla?

Joomla! este un sistem de management al conținutului (CMS), care vă permite să creați site-uri Web și aplicații online puternice.
Multe aspecte, inclusiv ușurința de utilizare și extensibilitatea, au făcut Joomla! cel mai popular software de design a site-urilor web.
Cel mai bine este faptul ca Joomla! este o soluție open source și, prin urmare, este disponibilă gratuit tuturor.

Începând din noiembrie 2016, Joomla! a fost descărcat de peste 81 de milioane de ori.
Peste 7.800 de extensii comerciale gratuite și comerciale sunt disponibile la Directorul de Extensii Joomla! și multe altele sunt disponibile prin alte surse.

Se estimează că este cel de-al doilea cel mai utilizat sistem de management al conținutului de pe Internet după WordPress.

2001
Înainte de Joomla era Mambo

Miro a lansat Mambo in 2001. Mambo a fost impartit pentru a crea Joomla la data de August 17, 2005

2005
Apoi a venit Joomla 1.0

Lansat la 22 septembrie 2005, Joomla 1.0 era practic Mambo 4.5.2 cu cateva chestii in plus. A durat mai putin de 1 an pentru ca Joomla sa eclipseze dimensiunile lui Mambo.

2008
Apoi Joomla 1.5

Lansat in 22 ianuarie 2008, Joomla 1.5 a fost prima mare rescriere a software-ului.

2011
Apoi Joomla 1.6

Lansat la 10 ianuarie 2011, urmatoarea schimbare mare, a adaugat listele de control de acces si a imbunatatit drastic panoul de control al administratorilor.

2012
Apoi Joomla 2.5

Januarie 24, 2012 , urmatorul mare update , Cunoscut de multe ori drept Joomla 2 , Notificari automate ale update-urilor de extensii , Cautarea de baza a fost imbunatatita , A fost adaugat suport pentru alte database-uri inafara de MySQL

2012
Apoi Joomla 3.0

Septembrie 27, 2012, Urmatorul mare update, , Integrarea Twitter Bootstrap , Repararea generala a interfetei admin pentru a imbunatati utilitatea , Suport PostgreSQL

Serviciile pe care noi le oferim

Site-uri + Hosting

Oferim site-uri web profesionale cu Joomla! impreuna cu gazduire, gata de utilizare, cu o cantitate generoasă de spațiu de stocare și suport tehnic.

Transfer de site-uri Joomla!

Putem să ne ocupam de site-ul dvs. și să îl transferăm pe serverele noastre pentru a vă bucura de servicii profesionale și de înaltă performanță. Nu veți observa diferența, cu excepția îmbunătățirii stabilității și performanței.

Actualizare website-uri Joomla!

Actualizarea site-ului dvs. web nu a fost niciodată mai ușoară. Putem actualiza site-ul dvs. în mai puțin de o oră după procesarea solicitării dumneavoastra!

Search Engine Optimization

Specialiștii noștri de SEO vor face tot posibilul pentru a pune site-ul dvs. în topul SERP-ului Google!

Recent Portfolio

Some of my Clients

Spun despre noi

Paolo Garavana

L-am cunoscut pe Filippo prin intermediul BoxingClubBiella, site care de asemenea a fost creat in Joomla.

Tinand cont ca nu aveam experienta pe aceasta platforma pe care a fost construit BoxingClubBiella, am avut nevoie de indrumari in legatura cu panoul de control si cu niste sectiuni pe care nu puteam sa le accesez.

Filippo m-a ajutat cu toate intrebarile mele, oferindu-mi raspunsuri redactate într-un mod foarte detaliat, cu capturi de ecran, pentru a face chiar mai ușoară munca mea viitoare pe panoul de control al site-ului, în timp ce problemele reale de natură tehnică, ale bazei de date și fișierelor CSS au fost rezolvate definitiv.

Sunt 100% mulțumit de munca depusă, cu un timp bun, dar mai ales cu angajament și profesionalism.
S-a intamplat să solicit ajutor duminică seara și să găsesc mail-ul cu răspunsurile și munca deja făcută luni dimineata. Cuvantul potrivit pentru a descrie intreg progesul -> seriozitate.

Paolo Garavana
Responsabil de comunicarea online - Boxing Club Biella ASD
Stefano Todaro Designer Instructional

Am avut nevoie de o colaborare pentru a gestiona mai multe proiecte pentru clien?ii mei in vederea distribuirii activitatilor legate de gestionarea platformelor CMS, in special Joomla si extensiile sale. De asemenea, m-a incatat posibilitatea de a avea un catalog cu template-uri la indemana pe care poti sa il arati clientilor.

Asadar, am realizat impreuna proiectul "Studio Dentistico Ciocari", unde Filippo s-a ocupat de instalarea template-ului si de design-ul intregului website, dar si de content-ul infromativ si structura.

Proiectul a fost implementat și a început să mențină atât conținutul, cât și mediul online.

Colaborarea cu Filippo continuă în ceea ce privește managementul de mediu, de actualizare si restaurare.

Stefano Todaro
Designer Instructional pentru - Studio Dentistico Ciocari
Stefano Todaro - Designer Instructional pentru polipuglia.it

Te-am contactat pentru câteva informații tehnice prin e-mail. Din contact sa născut următoarea colaborare! A trebuit sa creez un website folosind Joomla pentru un client de-al meu. De fapt, clientul a fost contactul unei agenții. Am tratat cererile de proiect și am dezvoltat soluții posibile.

Toată producția de conținut a fost pe cont propriu. Așadar, am avut nevoie de o colaborare pentru a rezolva toate problemele legate de mediul Joomla și de gestionarea extensiilor.

Colaborarea lui Filippo a fost decisivă pentru crearea site-ului polipuglia.it. Site-ul a fost apoi creat și transferat domeniului Hosting Aruba indicat de agenție.

Stefano Todaro
Designer Instructional - progetto polipuglia.it
Daniel Funaro - www.studiocastingfunaro.it

Filippo mi-a fost introdus de catre Stefano, un coleg de-al lui cu care a colaborat in trecut.

AA trebuit sa creez un site web pentru a lansa afacerea mea in domeniul Online. Serviciile mele sunt destinate organizatiilor micro si ele cauta sa ajute companiile in vederea optimizarii si a reprezentarii online cu o gama complete de management de proiect, buget, investitii, plan de marketing si comunicare.

Colaborarea cu Filippo a permis realizarea unui site cu tehnologia Joomla, cu un template personalizat nevoilor mele. Abilitatile sale au fost orientate nu doar pe instalarea si configurarea website-ului, dar, de asemenea, si pe personalizarea template-ului. În plus, pe lângă problemele obișnuite de upgrade ale platformei, am experimentat, de asemenea, capacitatea lui Filippo de a recupera un atac hacker.

Proiectul a fost realizat și a fost finalizat și este pe deplin operațional. Colaborarea continuă să existe(la nevoie) in vederea actualizarii sau restaurari site-ului!

Daniel Funaro

Blog